چرا فقط از یکی بپرسی؟ از همه‌شون بپرس! +۴ بدون فیلترشکن امتحان کن

بی رنگ

280 مورد آگهی یافت شد.

فروش تری اتانول آمین فروش به صورت عمده و جزئی

... واکنش اتیلن با آمونیاک (NH3) سنتز می شود. این ترکیب که به اختصار TEA نیز شناخته می شود یک مایع . بی رنگ، ویسکوز و روغنی است که بویی شبیه به آمونیاک دارد. این ماده به عنوان یک ماده قلیایی عمل می ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش ویتامین B5 فروش دکسپانتنول فروش به صورت عمده و خرد

... پانتنول که به عنوان ویتامین b5 نیز شناخته . می شود به طور معمول ماده ای است. ویسکوز (غلظت بالا)،بی رنگ،بی بو و کاملاً شفاف است که به عنوان یک افزودنی مجاز در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش Peg12 dimeticone فروش پی ای جی ۱۲ دایمتیکون بابائیان

...: مرطوب کننده ها و نرم کننده ها. برچسب: سیلیکون ها. . Peg12 dimeticone . یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو،بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش ایزوپروپیل میریستات سالار شیمی گستر

....،و در عین حال جذب و نفوذ دیگر مواد را تسهیل می کند.. ایزوپروپیل میریسات یک مایع شفاف،غیر چرب، . بی رنگ و تقریباً بی بو است که به طور گسترده در صنعت مراقبت شخصی استفاده می شود.. این ماده در بین ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش ستریمونیوم کلراید سالار شیمی گستر

... کلراید: ستیل تری آمونیوم کلراید با نام اختصاری ستریمونیوم کلراید [CTAC]، که به صورت مایعی شفاف،بی رنگ و محلول در آب است، . ماده اولیه ای است که از آن برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو استفاده ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان تامین کننده مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

سیکلوپنتاسیلوکسان: (Siclopentasiloxane) نرم کننده سیلیکونی،به شکل مایع بی رنگ،بی بو،غیر چرب و با ویسکوزیته پائین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.. نام رایج و اختصاری آن ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان تامین کننده مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

سیکلوپنتاسیلوکسان: (Siclopentasiloxane) نرم کننده سیلیکونی،به شکل مایع بی رنگ،بی بو،غیر چرب و با ویسکوزیته پائین است که به وفور در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.. نام رایج و اختصاری آن ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

تامین کننده تری اتانول آمین پلمب شازند

تری اتانول آمین مایعی بی رنگ تا زرد کم رنگ و گرانرو (چسبناک) است. این مایع کمی بوی آمونیاک می دهد و با آب نیز به راحتی ترکیب می شود.. تری اتانول آمین که با نام TEA نیز شناخته می شود، یک آمین است که ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش فنوکسی اتانول مواد اولیه نگهدارنده آرایشی و بهداشتی

فنوکسی اتانول مایعی روغنی و بی رنگ است که از. اتم های کربن،اکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است.. این ماده دارای حالتی چرب و چسبناک می باشد و از. بوی مطبوعی شبیه به بوی گل رز برخوردار است.، همین ویژگی و ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

خرید کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید MCT سالار شیمی گستر

کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید (MCT) که در دسته مرطوب کننده ها و نرم کننده ها قرار می گیرد، ماده ای بی رنگ و بی بو است که از ترکیب . روغن نارگیل و گلیسیرین تهیه می شود.. کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

خرید سیکلوپنتاسیلوکسان سالار شیمی گستر

سیکلوپنتاسیلوکسان (D5) ماده ای بی رنگ،بی بو،. غیر چرب و رقیق است که جذب پوست نمی شود و به سرعت تبخیر می شود. این خاصیت آنرا به یک ماده مفید در بسیاری از محصولات آرایشی با خشک شدن سریع مانند ضد تعریق ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش ماده فنوکسی اتانول نگهدارنده آرایشی و بهداشتی

فنوکسی اتانول مایع روغنی،بی رنگ و کمی چسبناک است که این ماده را با رایحه گل رز توصیف می کنند.. فنوکسی اتانول حلال است و در آب نیز حل می شود.. این ماده جزو خانواده اتر هاست و به عنوان ماده نگهدارنده ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

پروپیل پارابن چیست و چه کاربرد هایی دارد فروش پروپیل پارابن

... می شود.. پروپیل پارابن به راحتی در اتر و الکل حل می شود اما در آب حل نمی شود.. پروپیل پارابن که بی بو،بی مزه و غیر حساس می باشد، ماده ای است که محصولات آرایشی و بهداشتی و غذایی اضافه می شود و ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

تامین کننده سدیم PCA واردات سدیم PCA چین و فرانسه

سدیم PCA:. Sodium pca ماده ای بی رنگ(زرد خیلی کم رنگ) و بی بو بوده که در آب حل می شود و دارای مزایای بسیاری جهت حفظ و ارتقای سلامت پوست می باشد، به همین علت در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی،محصولت ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

ادتا ۲ سدیم EDTA 2NA واردات ادتا ۲ سدیم

... 2NA نیز شناخته می شود دارای فرمول شیمیایی C10H16N2O8_2NA است و حالت جامد کریستالی یا پودری و ظاهری بی رنگ دارد.. ادتا ۲ سدیم برای جدا کردن یون های فلزی و کاهش واکنش آنها به ویژه در بسیاری از محصولات ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

تامین کننده پارافین مایع اشکان شیمی

... و خرد . 🔎گرید آرایشی و بهداشتی . 📤پارافین مایع: این ماده که سهمی از روغن ها و موم هاست، مایعی بی رنگ و شفاف می باشد که در هیدروکربن ها و اتانول 96% محلول و در آب نامحلول است. . روغن پارافین به ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

فروش ستریمونیوم کلراید واردات ستریمونیوم کلراید

... و بهداشتی . 📍بصورت عمده و خرد . 💥💥💥فروش ویژه ستریمونیوم کلراید . این ماده به صورت مایعی شفاف، بی رنگ و محلول در آب است.. نام یک ماده اولیه است که از آن برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

عرضه مستقیم و واردات سیکلوپنتاسیلوکسان

... مراقبت از مو، درخشندگی و نرمی می بخشند. . سیکلوپنتاسیلوکسان نرم کننده سیلیکونی، به شکل مایع بی رنگ، بی بو، غیر چرب و با ویسکوزیته پایین است.. نام رایج و اختصاری آن سیلیکون D5 یاD5 است.. این ...

21 ساعت پیش
مشاهده آگهی

واردکننده متیل پارابن – فروش پروپیل پارابن

... است که حلال در آب میباشد . . فروش پروپیل پارابن با نام با نام دیگر نپاژن M یه شکل کریستال های بی رنگ یا پودر کریستالی سفید رنگ که حلال در روغن میباشد .. نپاژنM و نپاژن P یک نوع نگهدارنده هستن ...

دیروز
مشاهده آگهی

واردات مونو پروپیلن گلایکول _ فروش مونو پروپیلن گلایکول

مونو پروپیلن گلایکول (MPG ) یک مایع شفاف ، بی رنگ ، و بی بو است .. پروپیلن گلایکول یک ماده مرطوب کننده ، جاذب رطوب ، ،حلال ... است.. MPG در محصولات آرایشی و بهداشتی فراوانی از جمله کرم مرطوب کننده ،...

دیروز
مشاهده آگهی

قیمت پروپیلن کربنات، فروش پروپیلن کربنات آرایشی

... متابی سولفیت سدیم . اسید اگزالیک . سدیم هگزامتا فسفات . دی اکسید منگنز80%. سیلیکاژل آبی و سیلیکاژل بی رنگ. کلر هندی 70%(هیپوکلریت کلسیم 70%). سیکلوهگزانون. اروزیل 200. دیسکلر ضدخوردگی. اسید سولفامیک ...

دیروز
مشاهده آگهی

اسید فسفریک 85 درصد خوراکی

اسید فسفریک یک اسید معدنی بی رنگ، بی بو و خورنده با فرمول شیمیایی H PO است که عمدتا در تولید کودهای شیمیایی ، نوشابه ها و مواد شوینده و کودهای کشاورزی کاربرد دارد. این اسید به صورت صنعتی از واکنش سنگ ...

3 روز پیش
مشاهده آگهی

گلیسیرین مالزی

گلیسیرین یک ترکیب طبیعی و بی رنگ با طعم شیرین و بافتی غلیظ است که از چربی های گیاهی یا حیوانی استخراج . می شود.. این ماده در صنایع مختلف از جمله داروسازی ،آرایشی بهداشتی و صنایع غذایی کاربرد گسترده ...

3 روز پیش
مشاهده آگهی

تولید کننده های سلفون

... گی های سلفون میتوان به موارد زیر اشاره کرد :. • شفاف و مقاوم در برابر کشش. • دارای چگالی کم. • بی رنگ. • تحمل درجه حرارت بالاتر نسبت به نایلون و نایلکس ( HDPE - LDPE ). • مقاوم در برابر اسیدها و ...

3 روز پیش
مشاهده آگهی

حلال نفت بی بو

این محصول جهت مصرف صنعتی حلال بی بو می باشد. وجهت صنایع چسب سازی ، رزین ، رنگ ، سموم و افات ، اسپری ، شستشوی قطعات ، ذغال ، کمکی dop. و .... دارد

3 روز پیش
مشاهده آگهی

کنیتکس و عایق‌کاری افق گستر؛ مستقیم از کارخانه بدون واسطه»

عزیزانی که با مشکل نفوذ آب یا سرما درگیر هستند:. • «رفع قطعی نم و رطوبت ساختمان با عایق‌کاری مدرن». • «پوشش عایق ضدرطوبت برای پشت‌بام و نما». • «عایق‌کاری نما؛ هم زیبایی، هم محافظت در برابر باران و ...

4 روز پیش
مشاهده آگهی

قیمت پمپ رنگ پاش ایرلس ، قیمت ایرلس برقی

... خواهند در مناطق مسکونی و اماکن تجاری،فضاهای داخلی و خارجی را رنگ کاری کنند ، ایده آل است. عملکرد بی نظیر ایرلس رنگ پاش برقی 395 موجب شده است تا یکی از محبوب ترین ایرلس های برقی کوچک در ایران باشد....

4 روز پیش
مشاهده آگهی

مخزن پلی اتیلن ، مخزن آب ، منبع آب ، سپتیک تانک پلی اتیلنی

... رنگ گزینه ای مناسب برای خرید مخزن آب می باشد.. 8. مخزن پلی اتیلن مورد نیاز خود را به صورت مستقیم و بی واسطه خریداری نمائید و توسط باربری با کمترین کرایه در محل مورد نظرخود تحویل بگیرید.. گسترده ترین ...

5 روز پیش
مشاهده آگهی